Meidän tarinamme

Miksi pitäisi olla niin vaikeaa saada korkealaatuista, tuoretta kalaa järkevään hintaan Ruotsissa? Sitä ihmetteli isämme, joka pikkupojasta asti vietti kesänsä Pohjois-Norjassa perheen kesämökillä, missä tuoretta kalaa uiskeli ympäri lahdenpoukamia.
Isoäitimme on Norjasta ja isoisämme on puolinorjalainen. Siispä olemme saaneet vieraillessamme maistaa usein turskaa. Miksi isoäidin turska oli aina maukkaampaa kuin se mitä ostimme Ruotsista kaupoista? Meidän mielestämme ruotsalaisten pitäisi myös saada syödä tuoretta kalaa. Miksi emme hyödyntäisi norjalaisia kontaktejamme ja tarjoaisi kalaa ruotsalaisiin talouksiin? Niin me, neljä veljestä, päätimme tarttua asiaan - että ajaa pohjoiseen, Norjaan kylmäautollamme ja noutaa kalaa kaikkiin kaipaaviin koteihin.
Näin alkoi Frisk Fiskin tarina Bolsöyn perheen toteuttamana Ruotsissa. Sama tarve ilmeni myöhemmin Suomessa. Testierä tuotiin 2016 syksyllä ja asiakaspalautteen perusteella päätimme jatkaa toimintaa. Nyt innokas tiimimme tuo samalla konseptilla tuoreen ja puhtaan kalan kotioville Suomeen.
Liikeideanamme on, että kaikki ruotsalaiset ja suomalaiset voisivat syödä tuoretta kalaa, ehdottomasti parasta laatua, edulliseen hintaan. MAISKIS!